• Slide

Handels Onderneming Benschop

Een interview met Kees Benschop, directeur/eigenaar

Oplossingsgerichte mentaliteit

Je komt onze aggregaten overal tegen, niet alleen in noodstroominstallaties in de industrie, land- en tuinbouw, maar ook in woonwijken als tijdens onderhoudswerkzaamheden het openbare net plat ligt.

Voor een deel van onze aggregaten nemen we bij NPS Diesel John Deere motoren af. Dat doen we al zo’n twintig jaar. We hebben bij wijze van spreken ons eigen team bij NPS Diesel! Dat is wat mij zo aanspreekt. Natuurlijk, het product moet ook goed zijn, maar dat staat buiten kijf. Wat belangrijk is, zijn betrouwbare mensen. De mentaliteit bij NPS Diesel is oplossingsgericht. Bij fabrieksgeleide importeurs maak je dat weleens anders mee.

Als je bijna alleen maar telefonisch contact hebt, is een klantendag die met enige regelmaat wordt gehouden, heel leuk. Ik ga daar graag naartoe. NPS Diesel speelt met deze informatieve klantendagen een voortrekkersrol. Je hoort daar hoe het bij de andere spelers in dit veld ook zou moeten gaan.

Benschop_TeunisHoe schoner, hoe ingewikkelder motoren echter worden. Een monteur heeft geen sleutel meer in zijn hand, maar loopt rond met een computer. Dat vraagt niet alleen een forse aanpassing van hem, maar ook van de mensen om hem heen, inclusief de importeur. Die slag wordt bij NPS Diesel ook gemaakt. Als klant vaar je daar wel bij.