• Slide

Vacature: ZZP-ers

Om ons in drukke tijden te ondersteunen, zoeken wij enthousiaste ZZP-ers die flexibel inzetbaar zijn. Als je jouw technische talent wilt inzetten bij de assemblage van generatoren of vind je het leuk om onderhoudswerkzaamheden te verrichten? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?

Je kan worden ingezet in de verschillende disciplines: het assembleren van Zenoro generatoren, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden (eventueel internationaal) of het klant specifiek maken en motoren van nieuwe (fabrieks)motoren.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een MBO opleiding afgerond op het gebied van verbrandingsmotortechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt enkele jaren praktische ervaring en hebt oog voor kwaliteit, netheid en veiligheid. Wij zoeken een praktisch ingesteld persoon die binnen een team goed kan samenwerken. Naast een flexibele instelling ben je nauwkeurig, gestructureerd en resultaat- en klantgericht.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke opdracht in een gezonde en groeiende internationale onderneming. Jouw werk is nooit een herhaling van een vorig project.

Sollicitatie:

Heb jij een technische achtergrond, ben je flexibel inzetbaar en is klantgericht handelen één van jouw meest ontwikkelde competenties? Stuur dan je cv en motivatie per email naar Rianne Brenkman.