• Slide

Vacature: Technical specialist

Ben jij ambitieus en op zoek naar een baan waarin je jouw technische talent kan laten bloeien? Heb je een technische HBO opleiding (automotive, landbouwmechanisatie of vergelijkbaar) afgerond en vind je het leuk om je bezig te houden met complexe storingen en maatwerkoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de functie van Technisch specialist werk je aan complexe maatwerkoplossingen waarbij je nooit het belang van de klant uit het oog verliest. Voor het in bedrijf stellen van motor- en generatorinstallaties ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s. Hierbij adviseer je hen op het gebied van installatie, opstart, onderhoud, storingen en garantievraagstukken. Daarnaast organiseer je applicatiewerkzaamheden op locatie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je profileert jezelf als kennisdrager en volgt de laatste ontwikkelingen in de markt om je kennis op peil te houden.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een HBO opleiding afgerond en enkele jaren praktische ervaring op het gebied van dieselmotoren (bij voorkeur John Deere, DAF of Doosan). Daarnaast heb je ervaring met elektro- en regeltechniek. Wij zoeken een praktisch ingesteld persoon die binnen een team goed kan samenwerken. Naast een flexibele instelling ben je goed in het analyseren van problemen, kwaliteitsbewust, resultaat- en klantgericht. Je bent een communicatief sterk, gestructureerd en doortastend ingesteld. Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Andere talen (Duits, Frans) zijn een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com. Voor meer informatie over deze functie neemt u contact op met de heer A. van Ooijen, via telefoonnummer 0486 – 201 600.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.