• Slide

Vacature: Technisch specialist / Constructeur

Kan jij je inleven in de wensen van onze klanten en dit vertalen naar technische maakbare oplossingen zodat wij de hoogste kwaliteit van Zenoro generatorsets voor superjachten kunnen leveren? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Als Technisch Specialist ben je in staat om vanuit het ontwerpproces mee te denken over technische maakbare oplossingen en je geeft vanuit jouw vakgebied, gevraagd en ongevraagd, je ideeën over de mogelijkheden om te innoveren. Je overziet het gehele ontwerp. Je werkt systematisch en streeft naar standaardisatie. Je beschikt over brede kennis, of bent in staat je zaken snel eigen te maken. Denk aan gebruik van materialen, elektro, hydrauliek en kennis van classificatie. Als technisch specialist dien je tevens als vraagbaak voor de commerciële afdeling en begeleid je hen waar nodig in het offerte-traject met uitgewerkte concepten en budgetten. En binnen de dynamiek van meerdere gelijktijdige projecten kan je het overzicht bewaren en prioriteiten stellen (helicopterview). Vanzelfsprekend ga je regelmatig mee naar vaste relaties of prospects voor technische support bij complexere projecten of vraagstukken.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig en je hebt een aantal jaar relevante werkervaring. Kennis van CAD programma’s, maar ook van dieselmotoren en generatorsets in de maritieme sector helpen jou in deze functie. Uiteraard beschikbaar je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Andere talen (Duits en Frans) zijn een pré. Verder ben je communicatief sterk, proactief, resultaatgericht, flexibel en een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.