• Slide

Vacature: Technical advisor / Trainer

Ben jij ambitieus en op zoek naar een baan waarin je jouw technische talent kan laten bloeien? Heb je technische HBO opleiding afgerond en vind je het leuk om kennis over te dragen op anderen? Dan ben jij degene die wij zoeken ter versterking van onze afdeling Technical support.

Wat ga je doen?

Als Trainer ben je verantwoordelijk voor het maken en verzorgen van trainingen op het gebied van moderne dieselmotoren, veelal op locatie bij onze dealers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s en hierbij adviseer je hen op het gebied van installatie, opstart, onderhoud, storingen en garantievraagstukken. Daarnaast organiseer en plan je servicewerkzaamheden. Hierbij werk je nauw samen met de afdeling verkoop.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een HBO opleiding afgerond en enkele jaren praktische op het gebied van (John Deere) dieselmotoren en/of -generatoren. Daarnaast heb je ervaring met elektro- en regeltechniek. Naast een flexibele instelling ben je goed in het analyseren van problemen, kwaliteitsbewust, resultaat- en klantgericht. Je bent een echte teamplayer, organisatorisch en communicatief zeer sterk en je weet mensen te motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.  Andere talen (Duits, Frans) zijn een prĂ©.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.