• Slide

Vacature: Service engineer

Ben jij ambitieus en op zoek naar een baan waarin je jouw technische talent kan laten bloeien? Heb je een technische MBO opleiding afgerond en ben jij zelfredzaam en vind je het leuk complexe storingen op te lossen? Dan ben jij degene die wij zoeken ter versterking van onze afdeling Technical support.

Wat ga je doen?

Als Service engineer heb je binnen NPS Diesel een uitdagende functie met veel vrijheid. Je verricht service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan (diesel)motoren en /of generatoren. Je komt tijdens je werkzaamheden een diversiteit aan machines tegen, zowel in technisch opzicht als in de locaties. Hiervoor ben je ook bereid internationaal te reizen. Als Service engineer ben je het visitekaartje van NPS Diesel. Wij verwachten dan ook dat je kwaliteitswerk aflevert en in staat bent om klantgericht te werken.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een MBO opleiding afgerond en praktische ervaring op het gebied van dieselmotoren en/of -generatoren. Daarnaast heb je affiniteit en ervaring met elektro- en regeltechniek. Naast een flexibele en proactieve instelling ben je stressbestendig, goed in het analyseren van problemen, kwaliteitsbewust, klant- en servicegericht en heb je goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Navision en John Deere Service Advisor is een pré. Het is ook van belang dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.