• Slide

Vacature: Project Manager

Ben je graag van begin tot eind verantwoordelijk binnen een project? Vind je het een uitdaging om projecten beheerst uit te voeren, waarbij je ook bereid bent op locatie supervisie uit te voeren of zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een passende functie voor jou beschikbaar!

Wat ga je doen?

As technisch Project Manager ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van projecten van het moment van orderingang tot en met de inbedrijfname. Je bent de spil in de communicatie tussen de eigen organisatie, de klant, leveranciers en derden zoals klasse bureaus. Je bent technisch inhoudelijk sterk onderlegd en je draait je hand er niet voor om, na het inwerktraject, supervisie uit te voeren op locatie of af en toe een inbedrijfname te begeleiden of eventueel zelf uit te voeren. Je draagt verantwoordelijkheid voor levertijd, kwaliteit en financieel resultaat van het project.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Het dagelijks leiding geven aan alle voorkomende projectwerkzaamheden
  • Het opstellen en beheren van de projectplanning, inclusief de voortgangsbewaking
  • Het bewaken van de kwaliteit van projecten
  • Het optimaliseren van de projecten door middel van procesverbetering

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding, 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en hebt kennis en/of ervaring op het gebied van mechanica, verbrandingsmotoren, elektrotechniek, meet- en regeltechniek. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Je kunt zelfstandig werken en je voelt je prettig in een verantwoordelijke functie. Daarnaast vind je het leuk om binnen een jonge en snel groeiende organisatie te werken met een team van enthousiaste techneuten. Je bent in het bezit van een rijbewijs. In deze functie ben je regelmatig onderweg, zowel in Nederland als in het buitenland.

Wat krijg je ervoor terug ?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met motivatie naar Rianne Brenkman, r.brenkman@npsdiesel.com. Voor meer informatie over de functie zelf neem je contact op met Coen Rijkers, telefoonnummer 0486-201642.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.