• Slide

Medewerker Marketing & Communicatie

Ben je op zoek naar een veelzijdige startersfunctie met voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen? Dan ben jij degene die wij zoeken ter versterking van onze afdeling Marketing & Communicatie.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Marketing & Communicatie richt je je met name op de uitvoering van onze marketingactiviteiten. Denk aan het tot in de puntjes organiseren van beurs deelnames, het opmaken en versturen van e-mail nieuwsbrieven, het verzorgen van documentatie voor onze business units, het beheren en uitbreiden van diverse social media kanalen en drukwerkbegeleiding. Ook het onderhoud van onze verschillende websites is één van je activiteiten. Je komt tijdens deze startersfunctie in aanraking met de vele facetten van online en offline marketing. Kortom, een mooie uitdaging in een internationale omgeving!

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting marketing/communicatie. Je bent een kei in Nederlands en Engels, zodat je teksten kunt opstellen, redigeren en corrigeren. In een hectische omgeving ben je in staat gestructureerd en planmatig te werken en sta je stevig in je schoenen. Naast een proactieve instelling ben je nauwkeurig, scherpzinnig, kosten- en kwaliteitsbewust. Ook heb je al enige ervaring met WordPress of andere CMS-systemen. Je kunt zelfstandig werken, maar hebt in jouw rol veel contact met collega’s. Je bent daarom makkelijk in de omgang. Affiniteit met fotograferen of filmen zou mooi zijn maar is niet een absolute pré.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een zeer afwisselende baan bij een ambitieuze, internationale organsiatie met korte communicatielijnen
  • Een zelfstandige functie binnen een team van professionals
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling; eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar Rianne Brenkman, of gebruik het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie zelf neem je contact op met Helma Melsen, telefoonnummer 06-41610588.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.