• Slide

Vacature: Manager Operations

Ben jij een people manager die medewerkers optimaal laat functioneren en heb je kennis van verbrandingsmotoren, after treatment systemen, ontwerp- en productietechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Manager Operations binnen onze business units Zenoro en Xeamos ben je de spin in het web tussen de Managing director en de afdelingen engineering, purchase, manufacturing en service. Je bent verantwoordelijk voor het gecoördineerd laten verlopen van de engineering, materiaalplanning, productie, afname dan wel certificeringstest alsmede van het onderhoud zoals gevraagd door de klant. Je bewaakt de gerelateerde bedrijfsprocessen en streeft naar continue verbeteren en standaardiseren. Denk hierbij aan het opzetten van een initieel bedrijfskundig management proces [aanloop naar ISO9001]. Met jouw doortastende aanpak ben je in staat de uitvoerende collega’s van engineering, manufacturing en service processen op een inspirerende manier aan te sturen en te coachen.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Automotive. Je hebt in ieder geval 10 jaar werkervaring in een professionele organisatie, waarvan minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende met een brede kennis van zowel verbrandingsmotoren als after treatment systemen. Kennis van ontwerp- en productietechnieken en processen, maar ook van testing en service helpen jou deze functie goed in te vullen. Uiteraard beschikbaar je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, proactief, gestructureerd en flexibel. Je bent een echte communicator, inspirator en bruggenbouwer.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij NPS Diesel werk je in een innovatieve en groeiende internationale organisatie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. NPS Diesel is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in bovengenoemd profiel? Stuur dan je CV met motivatie naar Rianne Brenkman. Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Peter van der Heijden, telefoonnummer 0486-201600.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.