• Slide

Vacature: Manager Marketing & Communicatie (24 uur)

Ben jij een marketing professional en op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar je veel zelfstandigheid krijgt. Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze afdeling Marketing & Communicatie.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je zowel verantwoordelijk voor het bedenken van concepten als voor het daadwerkelijk  plannen, coördineren en uitvoeren van de (internationale) marketing en communicatieprojecten. Denk aan websites, digitale communicatie, product brochures en vakbeurzen. Je ondersteunt diverse productmarkt combinaties, waarbij meerdere  van belang zijn: sales, service en spare parts. Je werkt veelvuldig met externe partijen. Je moet initiatief durven nemen en kunnen overtuigen. Je bundelt creatieve ideeën en transformeert deze tot concrete commerciële actieplannen. Je bewaakt het budget en werkt resultaatgericht. Deadlines schrikken je niet af maar geven je een drive om te structureren en te multi-tasken. Je bent een stevige sparringpartner van de directie en stuurt collega’s aan in zowel Nederland als Frankrijk.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en minimaal vijf jaar werkervaring met business-to-business marketing, bij voorkeur in een internationale omgeving. Je bent strategisch sterk, vasthoudend, maar niet star. Naast een proactieve hands-on instelling ben je communicatief sterk, integer, creatief, zelfredzaam en heb je overtuigingskracht.  Je hebt gevoel voor commercie en weet ideeën doordacht om te zetten naar concrete marketing- en reclamecampagnes en acties. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal. Andere talen (Duits, Italiaans, Frans) zijn een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.