• Slide

Vacature Manager After Sales

Wat ga je doen?

Als Manager After Sales draag je de verantwoording voor de afdeling Service en geef je sturing aan een team van ca. 6 medewerkers. Dit doe je door ook vol in het proces mee te draaien en het voorbeeld voor je collega’s te zijn. Samen zorgen jullie voor een optimale samenwerking en een hoge klanttevredenheid waarbij jij de grote lijnen blijft overzien. Je bent de natuurlijke leider en stuurt en coacht je team daar waar nodig is om de benoemde doelen te realiseren en iedereen maximaal te laten presteren. Je bent in staat om professioneel met klanten te communiceren, snel vraagstukken te overzien, oplossingen te genereren en beslissingen te nemen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt bij complexe vraagstukken of een geschil. Naast je natuurlijke eigenschappen bezit je ook cijfermatig inzicht.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Het motiveren, inspireren en begeleiden van medewerkers om taken zo goed mogelijk uit te voeren
  • Het optimaliseren van de serviceprocessen
  • Het maken van budgettaire prognoses voor de afdeling Service
  • Het inplannen en voorbereiden van de servicewerkzaamheden, inclusief informatieverstrekking en het bestellen van de benodigde materialen
  • Het bewaken van de kwaliteit en voortgang van serviceopdrachten

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een MBO+/HBO opleiding afgerond, aangevuld met relevante trainingen en cursussen. Je hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende en praktische ervaring op het gebied van dieselmotoren en/of -generatoren. Ervaring met DAF, Doosan en/of Nanni is een pré.  Naast een flexibele en proactieve instelling ben je stressbestendig, goed in het analyseren van problemen, daadkrachtig, kwaliteitsbewust, klant- en servicegericht. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.  Je kunt zelfstandig werken, maar je bent in jouw rol ook een verbindende factor tussen de verschillende collega’s en afdelingen. Je bent dan ook communicatief vaardig en samenwerkingsgericht.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een zeer afwisselende baan bij een ambitieuze, internationale organsiatie met korte communicatielijnen
  • Een zelfstandige functie binnen een team van professionals
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling; eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Heb je interesse?

Ambieer jij een leidinggevende functie in een technische omgeving en is klantgericht handelen een van jouw meest ontwikkelde competenties? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV per email naar Rianne Brenkman.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.