• Slide

Vacature: Magazijnmedewerker

Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Heb je een positieve instelling en ben je fysiek sterk en gedreven in alles wat je doet? Dan zijn wij voor ons magazijn op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker help je bij het laden en lossen van vrachtwagens. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het picken van orders. Je vindt het een uitdaging om je werk nauwkeurig en efficiĆ«nt uit te voeren. Tijdens het order picken controleer je de goederen o.a. op juistheid, kwaliteit en beschadigingen. Door jouw inzet komen de juiste bestellingen op tijd bij onze klanten. Daarnaast vind je het niet erg om enkele facilitaire werkzaamheden binnen ons kantoorpand uit te voeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van lampen, kleine reparaties en het af en toe assisteren met opruimen.

Wat breng je daarvoor mee?

Als fulltime Magazijnmedewerker heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt nauwkeurig, hebt een positieve instelling en steekt graag de handen uit de mouwen.  Gezien de werkzaamheden in het magazijn ben je fysiek in staat om te tillen, te staan en te lopen. Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en hebt ook ervaring met het manoeuvreren van een heftruck in het magazijn. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Ravenstein.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een leuke baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een gezellige werksfeer, waar volop teamgevoel aanwezig is
  • Arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar Rianne Brenkman, of gebruik het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie zelf neem je contact op met Sven Krieckaert, telefoonnummer 0486-201620.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.