• Slide

Vacature: Commercieel parts medewerker

Ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Werk je graag in een klein team en aan een optimaal klantresultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als commercieel parts medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je verwerkt en begeleidt de binnenkomende orders, zorgt voor opvolging, initieert kansen door het opzetten van acties en verbetert klant performances door middel van klantcontact, klantrapportages (performance dashboard) en analyses. Bovenal denk je actief mee met de klant als het gaat om mogelijke oplossingen, waarbij je het commercieel belang van de organisatie niet vergeet.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een relevante opleiding (bijv. logistiek, automotive of commercie) afgerond en hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je werkt klantgericht, je bent een team player met een hands-on mentaliteit, je bent proactief, beschikt over een probleem-oplossend vermogen, staat stevig in je schoenen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal (Frans is een prĂ©)  in woord en geschrift. Verder heb je kennis van en ervaring met ERP systemen (bij voorkeur MS Dynamics NAV) en ben je bedreven in werken met Office applicaties zoals Excel.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Interesse?

Wanneer je jezelf herkent in deze uitdagende functie, stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV bij voorkeur per email naar r.brenkman@npsdiesel.com of gebruik het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Sven Krieckaert via telefoonnummer 0486-201620.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.