• Slide

Vacature: Allround logistiek medewerker

Heb jij ervaring in een logistieke functie? Vind je het leuk om een magazijn in te richten, te professionaliseren en te beheren? Ben je daarnaast zelfsturend, proactief en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als Allround logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van alle binnenkomende en uitgaande goederen in ons magazijn. Het is een uitdagende en zelfstandige functie waarin je toegevoegde waarde biedt aan interne en externe klanten doordat je verantwoordelijk bent voor het gehele logistieke proces in ons magazijn.

Wat zijn je werkzaamheden als Allround logistiek medewerker?

  • Je neemt goederen in ontvangst, je controleert deze en boekt ze in.
  • Je verzorgt de bevoorrading (‘picken’ van onderdelen) voor de werkplaats.
  • Je verzorgt de uitgifte van goederen en registreert deze op correcte wijze.
  • Je zorgt samen met een team van collega’s voor de juiste voorraadniveaus in het magazijn.
  • Je zorgt ervoor dat het magazijn strak geordend is en alle voorraad goed geregistreerd staat in het systeem.

Naast het logistieke proces willen wij onze magazijn verder professionaliseren. Je bent in deze functie dan ook medeverantwoordelijk voor de inrichting van onder andere het nieuw in te voeren geautomatiseerde opslag- en voorraadsysteem. Daarbij denk je mee over verbetervoorstellen ten aanzien van de uit te voeren werkzaamheden.

Wat breng je daarvoor mee?

Om in ons team aan de slag te gaan beschik je minimaal over een afgeronde logistieke opleiding en heb je een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een n internationale en technische omgeving. Naast het feit dat je zelfsturend bent, werk je gestructureerd en gedisciplineerd en houd je  van orde en netheid. Je bent flexibel, stressbestendig, nauwkeurig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Uiteraard beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en hebt ook ervaring met het manoeuvreren van een heftruck in het magazijn.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale onderneming
  • Een organisatie met korte communicatielijnen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV met motivatie naar r.brenkman@npsdiesel.com. Voor meer informatie neem je contact op met Sven Krieckaert, bereikbaar via telefoonnummer 0486-201600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.