• Slide

Werken bij NPS Diesel

NPS Diesel is een ambitieus bedrijf. De sfeer is ongedwongen en de communicatielijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel en flexibel inspelen op veranderingen van welke aard dan ook. Ook geeft dit iedere medewerker alle ruimte voor eigen inbreng. In deze open omgeving krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen, zoals dat het beste bij hem of haar past.

Wij zoeken collega’s die het beste uit zichzelf willen halen en hun kennis en ervaring willen inzetten voor een optimaal resultaat. Werken bij NPS Diesel betekent bezig zijn met je vak en iedere dag opnieuw de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is.

Vacatures:

Magazijnmedewerker

Project manager

Service engineer

Technisch specialist

Werkplaatsmonteur

ZPP-ers

Business Development Representative (region Antibes)

Zit jouw vacature er nu niet bij? Kijk hieronder dan ook eens naar de vacatures van onze zusterbedrijven die ook onder Lumipol Power & Controls vallen. We hebben vacatures voor verschillende opleidingsniveaus, van vakopleiding tot TU.

 

Omgeving Nijmegen
Spare Parts Sales Engineer | Diesel Equipment Trading B.V.
Proposal Engineer | Xeamos B.V.

Omgeving Zwijndrecht
Commercieel medewerker binnendienst  |  Van Wijk & Boerma Firepacks B.V.

Omgeving Eindhoven
Service engineer  |  Van Wijk & Boerma Firepacks B.V.

Staat je ideale baan er nog niet tussen, maar spreken onze bedrijven en producten je wel aan? Laat ons via r.brenkman@npsdiesel.com weten waar je talenten liggen en wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!