Kennis verbreden en verdiepen

NPS Diesel Academy

De NPS Diesel Academy is in het leven geroepen om de kennis van onze eigen medewerkers, maar ook die van onze klanten, constant op peil te houden. De technologie staat nooit stil, en daarmee blijft de roep om bijscholing bestaan.

 

De NPS Diesel Academy ondersteunt onze klanten bij het opdoen van kennis. Met beter getrainde werknemers kan namelijk de downtime verminderd worden en snellere service geboden worden aan de eigen klanten. Hierdoor is onze assistentie minder vaak nodig en wordt het troubleshooting proces een stuk simpeler.

Verschillende mogelijkheden
Onze opleidingen kenmerken zich door de grote flexibiliteit. Opleidingen zijn mogelijk voor verschillende merken en verschillende niveaus. We bieden extra begeleiding aan bij webbased trainingen, of verzorgen klassikaal gegeven bijscholingen en trainingsdagen. De trainingen kunnen gegeven worden in ons trainingslokaal in Ravenstein of op locatie.

John Deere University
De opleidingen van de NPS Diesel Academy sluiten ook aan bij de John Deere Academy. Dat houdt in dat NPS Diesel u kan helpen om uw werknemer te trainen tot John Deere expert, van level 0, de basis, tot level 4, expert.

Trainingen voor het hele bedrijf
Uit eigen ervaring weten we dat betrokkenheid van andere werknemers bij de technische onderwerpen de gehele bedrijfsvoering kan versoepelen. Daarom bieden we niet alleen trainingen aan voor uw engineers en mecaniciens, maar ook voor medewerkers op andere afdelingen, zoals uw verkoop-, inkoop- en serviceafdeling. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op.

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over de NPS Diesel Academy.