Betrouwbaar en breed inzetbaar

John Deere motoren

Bijna de helft van de 400.000 motoren die John Deere jaarlijks produceert komt – onder andere via NPS Diesel – in andere sectoren dan de landbouw terecht en doet ook daar jarenlang betrouwbaar werk.

De klanten van NPS Diesel vormen daarvan een mooie afspiegeling. Zij zijn niet alleen werkzaam in de landbouw, bosbouw en mijnbouw, maar ook in de generatorenbouw, industrie en scheepvaart. NPS Diesel is officieel distributeur van John Deere motoren voor de industrie en scheepvaart.

Service en onderhoud

Naast het distributeurschap van John Deere, verlenen we ook service aan John Deere motoren. Onze getrainde monteurs assisteren onze klanten bij onderhoud en eventuele problemen die optreden. Tussentijds zelf onderdelen nodig? In onze webshop zijn bijna alle onderdelen voor John Deere motoren te krijgen. Ook leiden we via onze NPS Diesel Academy uw medewerkers op tot beter gekwalificeerde John Deere monteurs.

Klik hier om naar de website van John Deere te gaan of bekijk op onze website het productaanbod van John Deere voor de industriële markt en de marinemarkt.