• Slide

Heeft u een vraag?

Wellicht staat het antwoord van uw vraag al bij de Veelgestelde vragen (FAQ). Klik op de vraag van uw keuze om het bijbehorende antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen, maak dan gebruik van het Contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Waar kan ik een prijsopgave voor een motor aanvragen?

Voor een prijsopgave neemt u contact op met één van onze sales engineers via telefoonnummer 0486-201600.
Uiteraard kunt u hiervoor ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil een bestelling plaatsen. Waar en hoe kan ik dat het beste doen?

John Deere parts kunt u eenvoudig online bestellen. Uw bestelling voor overige parts kunt u via e-mail doen. Uw e-mail komt dan rechtstreeks binnen bij onze afdeling Spare parts.
Voor het bestellen van een motor neemt u contact op met één van onze sales engineers via telefoonnummer 0486-201600. Zij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u hiervoor ook het contactformulier invullen.

Waar en op welke wijze kan ik het garantieformulier van mijn John Deere motor indienen?

Het invullen van het garantieformulier van uw John Deere motor doet u eenvoudig via onze website. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Ik zou graag meer technische informatie over mijn motor ontvangen?

Op onze website kunt u onder de toepassingen Industrie en/of Marine alle motoren van John Deere en Nanni terugvinden. Per model treft u hier de specificaties in een PDF document aan. Mocht u toch nog andere vragen hebben, neem dan contact op met onze afdeling Service via telefoonnummer 0486-201600 of vul het contactformulier in.

Waar kan ik het onderhoudsschema van mijn motor vinden?

Het onderhoudsschema van uw motor staat in de gebruikershandleiding. Deze handleiding heeft u ontvangen bij aflevering van de motor. Mocht deze niet (meer) in uw bezit zijn, neem dan contact met ons op.

Kunt u mij adviseren over de juiste onderdelen voor mijn motor?

Het gebruik van originele onderdelen staat voor kwaliteit, garantie en een langere levensduur van uw motor. Wij zijn u dan ook graag behulpzaam bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw motor. Bel met onze afdeling Spare parts via telefoonnummer 0486-201608 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waar kan ik een afspraak maken om een service engineer naar mijn motor te laten kijken?

Het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw motor is eenvoudig. Bel met onze afdeling Service via telefoonnummer 0486-201600 of vul het het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wat is de laatste stand van zaken met betrekking tot emissiewetgeving?

In 2016 wordt waarschijnlijk in Europa besloten tot invoering van een nieuwe stap in de emissiewetgeving: Stage V. Op hoofdlijnen hebben wij onze klanten al geïnformeerd over de inhoud en gevolgen van deze stap. Kijk voor meer informatie op onze pagina Emissie technologie.