• Slide

Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door NPS Diesel B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. NPS Diesel B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid
NPS Diesel B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. NPS Diesel B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van NPS Diesel B.V. opgenomen informatie. NPS Diesel B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de NPS Diesel website zouden voorkomen. NPS Diesel B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de NPS Diesel website zijn gelinkt.

Databescherming
NPS Diesel B.V. respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe NPS Diesel B.V. gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
NPS Diesel B.V. verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker NPS Diesel B.V. toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat NPS Diesel B.V. er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via NPS Diesel B.V. NPS Diesel B.V. verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal NPS Diesel B.V. gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.