NPS Diesel

Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door NPS Diesel B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. NPS Diesel B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

NPS Diesel B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. NPS Diesel B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van NPS Diesel B.V. opgenomen informatie. NPS Diesel B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de NPS Diesel website zouden voorkomen. NPS Diesel B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de NPS Diesel website zijn gelinkt.

Databescherming

NPS Diesel B.V. respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Klik hier om in ons privacybeleid te lezen hoe NPS Diesel B.V. gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Algemene voorwaarden

Levering geschiedt conform de algemene voorwaarden van de V.I.V. Deze zijn hieronder te downloaden.