• Slide

Smart Engine Display

Om op een eenvoudige manier alle noodzakelijke informatie van uw motor af te lezen, bieden wij u nu de Smart Engine Display aan. Alle benodigde gegevens zoals oliedruk, koelwatertemperatuur, toerental, etc. maar ook foutcodes met historie kunt u op de display zien. Daarnaast is ook het uitlezen en aansturen van het roetfilter geïmplementeerd. Het toerental kunt u regelen door middel van de draaiknop.

Wij kunnen de unit ‘Plug and Play’ leveren, waarbij de stekker van de motor rechtstreeks op de display kan worden aangesloten. Het is ook mogelijk u de display als inbouwset te leveren.

De display is geschikt voor buitenmontage en kan voor zowel 12 als voor 24 volt systemen gebruikt worden.

Specifieke op u toegepaste opties zijn ook mogelijk. Denkt u hierbij aan: starten middels de knoppen op het scherm in plaats van met de sleutelschakelaar, voor gedefinieerde toerentallen aan knoppen toewijzen, extra CAN berichten toevoegen. Tevens heeft het display een aantal in- en uitgangen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het aansturen van relais of het inlezen van een afstandsbediening voor starten, stoppen en toerental veranderen.

In onderstaand leaflet vindt u alle specificaties.

Smart Engine Display