• Slide

NPS Diesel Academy

In de wereld van de dieseltechnologie zijn innovaties een constante factor. En met nieuwe, ingrijpende wetgevingen als Stage V op komst, is goede kennis van de huidige stand van zaken van meer belang dan ooit.

Om mee te gaan met de nieuwe innovaties is kennis nodig. NPS Diesel is continu bezig deze kennis op een hoog niveau te houden om u als dealer te ondersteunen.

Partners in zaken, partners in kennis

In 2018 starten we daarom met de NPS Diesel Academy; onze eigen opleidingsmodule waarbij kennisdeling centraal staat. NPS Diesel Academy is opgericht om samen op pad te gaan naar een partnerschap waarin we niet alleen zaken met elkaar doen, maar ook van elkaar leren en elkaar versterken.

De NPS Diesel Academy wordt de komende jaren verder ontwikkeld, voor alle merken en technologie├źn die we bieden. Dit doen we niet alleen om kennis te delen, maar ook om steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. Daarom starten we in 2019 met een nieuwe manier van service bieden: op maat en passend bij het partnerniveau.
Daarmee wordt troubleshooten een stuk effici├źnter: uw werknemers kunnen beter zelf problemen oplossen, en waar dat niet lukt, helpen wij u sneller en makkelijker weer op weg.

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.